04-02-2021 18:39
Witam,
chciałbym zapytać jak wygląda aktualnie sprawa z udzieleniem kredytu hipotecznego dla zatrudnionych na umowę zlecenie oraz dzieło. Umowy na czas nieokreślony i trwają dłużej jak 12 miesięcy.
Na podobnych zasadach(typ umów) otrzymałem już u państwa kredyt hipoteczny w roku(2016) i go już spłaciłem.
Interesuje mnie jak zmieniło się postrzeganie tego typu umów w związku z sytuacją pandemiczną.
Dziękuje za odpowiedź.
05-02-2021 18:44
Przykro mi, ale nie akceptujemy umów cywilnoprawnych podczas wnioskowania o kredyt hipoteczny. Wniosek możesz złożyć, jeśli pracujesz w oparciu o umowę o pracę lub prowadzisz własną działalność gospodarczą. Zachęcamy do kontaktu w przyszłości, jeśli forma Twojego zatrudnienia się zmieni.
09-02-2021 09:55
Dziękuje za odpowiedź.
Czy posiada pani informacje czy podejście do tego typu umów może zostać zmienione?
10-02-2021 10:46
Nie mam takiej informacji. Zachęcam jednak do śledzenia naszej oferty na bieżąco oraz do skorzystania z niej w przyszłości
22-02-2021 13:12
A jaki jest minimalny wymagany przez państwa okres prowadzenia działalności gospodarczej, celem uzyskania kredyty hipotecznego na budowę domu? Działalność gospodarcza w branży medycznej.
23-02-2021 13:22
Minimalny okres prowadzenia firmy to 12 miesięcy. Zachęcamy do kontaktu z nami na czacie - dopytamy o szczegóły i chętnie przedstawimy informacje o potrzebnych dokumentach.
21-04-2021 10:55
A co w przypadku, gdy wnioskujemy razem z mężem. Ja posiadam umowę o pracę na czas nieokreślony, a on umowę zlecenie również na czas nieokreślony. Czy jest szansa na uzyskanie kredytu na budowę domu?
22-04-2021 11:10
Niestety, nie będziemy mogli wziąć pod uwagę dochodów Twojego męża
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024