06-02-2021 15:24
Wniosłem złożony na początku grudnia.
Decyzja dopiero w Lutym.
Ta instytucja jest niepoważna.
W innym Banku dostałem po 10 dniach!
Słyszałem w kuluarach że taka jest strategia Banku, robić promki, wtedy pośrednicy zasypują Bank wnioskami, ANALitycy mają wtedy komfort wyłowić sobie wnioski pasujące do ich modelu, efekt jest taki że trzeba czekać na decyzje 2-3 miesiące.
08-02-2021 16:22
Przykro mi, że takie masz zdanie. Standardowo decyzję ostateczną w sprawie kredytu podejmujemy w ciągu 21 dni, od dostarczenia kompletu dokumentów. Staramy się, aby jak najszybciej ją przekazać naszym klientom. Rzeczywiście oferta cieszy się sporym zainteresowaniem, jednak robimy wszystko, aby decyzję przekazać tak szybko jak to możliwe.
08-02-2021 17:51
@Lutek w jakim innym banku składałeś ofertę że tak szybko dostałeś odpowiedź ?
14-02-2021 13:58
BNP
16-02-2021 20:30
Ja w BNP czekałem tyle samo co w ING czyli 2 miesiące, właściwie nie wiem co tam się dzieje bo doradca nie raczy mi nic przekazac
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024