Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Stopy procentowe są bez zmian a złodziejska rata i tak wzrosła o 0,5

Proszę o wyjaśnienie sytuacji, gdy przez kres 6 miesięcy stopy nie zostały podwyższone, a w nowym harmonogramie z grudnia podniesiono rate o 0,5% czyli o kolejne blisko 200 zł.

Przecież powinna nastąpić zmiana "0" lub wręcz obniżka wysokości oprocentowania, które i tak bank nalicza wg własnego uznania.

Wczoraj kolejna posiedzenie geniuszy jaszczembia i dalszy brak zmian stóp - w co pogrywa w takim razie bank ?

Odpowiedz
0 Lajków
RafałG
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-01-2023
Wiadomość 1 z 2 (983 wyświetleń)

Re.: Stopy procentowe są bez zmian a złodziejska rata i tak wzrosła o 0,5

Oprocentowanie kredytu nie opiera się o stopy procentowe, tylko o WIBOR. Porównaj wartość WIBORu dla poprzedniego i obecnego oprocentowania.
czarna666
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
119
38
01-04-2020
Wiadomość 2 z 2 (970 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
PIT-38 dywidenda zagraniczna ???

Dzień dobry

Dostałem dywidendę w 2022r ze spółki notowanej na GPW a mającą siedzibę za granicą (ASBIS). I tu moje pytanie skąd mam wiedzieć czy dana spółka przelała na moje konto dywidendę BRUTTO (po

...

21-03-2023
Re: Widok przed zalogowaniem

Po kilku godzinach wszystko wróciło do normy. Byłem zdziwiony, bo u żony wszystko było ok. U mnie podglądu nie było. Przestraszyłem się, bo to jedna z najlepszych opcji ze wszystkich banków w jakich p

...

21-03-2023
Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

17 lat jestem klientem banku a ten bez zapowiedzi blokuje mi konta. Nie mam dostępu do swoich pieniędzy od dwóch tygodni. Bank zablokował konto beż podania przyczyny. Idę do placówki nic nie wiedzą ka...

21-03-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy