Odpowiedz

Splata kredytu

Witam, mam do spłaty ponad 200 tys kredytu hipotecznego, chciałbym go splacic w całości, czy muszę umawiać wizytę w banku? Planuje zrobić to samemu przez aplikację w zakładce w moim kredycie? Co się stanie lub co muszę zrobić jak zrobię dyspozycję spłaty? Czy jakieś koszta poniosę dodatkowe za spłacenie kredytu?
Odpowiedz
0 Lajków
Kuba2403
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
16-01-2025
Wiadomość 1 z 4 (927 wyświetleń)

Re.: Splata kredytu

Wcześniejszą spłatę kredytu możesz wykonać w dowolnym momencie, najwygodniej w swojej bankowości internetowej w szczegółach swojego kredytu.

Jeśli zawarliśmy umowę po 21 lipca 2017 r. nie pobierzemy opłaty za wcześniejszą spłatę kredytu hipotecznego.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
156
23
02-09-2021
Wiadomość 2 z 4 (879 wyświetleń)

Gdy spłaciłem kredyt, co z ubezpieczeniem na życie oraz ubezpieczeniem nieruchomości? Dwa ubezpieczenia były zawierane przez bank, ochona na życie w Aviva i była podpisana wraz z umową kredytową a ubezpieczenie nieruchomosci zrobilem to poprzez aplikacje mobilną.W liscie mazalnym dostalem dokumenty aby wypowiedzieć umowe ale chyba nie muszę nic robić bo to bank wypowiada umowę towarzystwom ubezpieczeniom jak zawarłem je przez bank? Ubezpieczenia też znikneły z konta ING.

Odpowiedz
0 Lajków
Kuba2403
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
16-01-2025
Wiadomość 3 z 4 (607 wyświetleń)

Jeśli ubezpieczenie zawierałeś za naszym pośrednictwem, nie musisz nic więcej robić. Wypowiedzeniem umowy ubezpieczenia zajmiemy się my.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
601
127
12-04-2017
Wiadomość 4 z 4 (483 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Orlen w portfelu

Nie mamy w planach przystąpienia do tego programu.

06-03-2025
Re.: Orlen w portfelu

Czy ING ma w planach dołączenie do programu Orlen w portfelu?

06-03-2025
Re.: Jakie modele kluczy FIDO2 są obsługiwane?

Dziękuję za odpowiedź, napiszę w takim razie do supportu raz jeszcze

05-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy