Witam wszystkich, proszę o informację czy jest możliwość obniżenia marży do kredytu hipotecznego zawartego w 2017 roku ? Około 80% raty obecnie to odsetki, kapitał praktycznie się nie zmniejsza, szukamy sposobu jak to zmienić, rozważam również zmianę banku choć wolałabym zostać w ing.
Abyśmy mogli to sprawdzić, to proszę, skontaktuj się z naszą infolinią pod numerem 32 357 00 57. Jest ona dostępna w dni robocze od 8:00 do 18:00.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Chciałabym uruchomić kredytu hipoteczny jednak mam dwie wątpliwości. Po pierwsze kredyt miał być wyplacany dla dewelopera w kilku transzach a ja mam aktywną jedna transze na całość kwoty kredytu. Drug...
Proszę, skontaktuj się w tej sprawie ze specjalistą Centrum Wsparcia Biznesu. Numer kontaktowy to 32 357 00 24. Specjaliści są dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-16:00.