Odpowiedz

Skrócenie okresu kredytowania

Trzy lata temu wziąłem kredyt 200.000 tyś na 30 lat. Obecnie do spłaty zostało mi 115.000. Czy opłaca mi się aneksować umowę i zmienić spłatę na 10 lat i nadpłacać? Raty równe.
Odpowiedz
0 Lajków
Karetka17
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
24-11-2022
Wiadomość 1 z 2 (5 868 wyświetleń)

Re: Skrócenie okresu kredytowania

Każda taka decyzja jest indywidualna. Proszę skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi (czat w aplikacji lub infolinia 32 357 00 57). Specjaliści sprawdzą jak będzie wyglądać Twój kredyt w przypadku nadpłaty, dzięki czemu na pewno będzie Ci łatwiej zdecydować

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
KamilW
Moderator
Moderator icon
95
11
19-05-2022
Wiadomość 2 z 2 (5 795 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy