07-10-2026 17:44
Dzień dobry, wczoraj miałem mieć wydaną decyzję finansową. Proszę o informację po moim numerze PESEL, czy analityk finansowy zakończył już analizę moich dochodów z działalności gospodarczej i czy rekomendacja jest pozytywna ?
08-10-2026 18:09
W tej sprawie skontaktuj się proszę z doradcą, u którego składałeś wniosek.
08-10-2026 20:18
Mój analityk ma jedynie informację, że wniosek jest w trakcie analizy a ja mam bardzo mało czasu w związku z procesem budowlanym i zobowiązaniami wobec Wykonawcy, interesuje mnie jaki jest obecny status wniosku od 1 - 6 oraz czy można złożyć monit o przyspieszenie procedury z uwagi na pzrekroczenie czasu procesowania ?? Mój doradca jak pewnie Państwo wiecie nie jest w stanie odpowiedzieć mi na to pytanie ?
Mój analityk ma jedynie informację, że wniosek jest w trakcie analizy a ja mam bardzo mało czasu w związku z procesem budowlanym i zobowiązaniami wobec Wykonawcy, interesuje mnie jaki jest obecny stat
... 08-10-2026W tej sprawie skontaktuj się proszę z doradcą, u którego składałeś wniosek.
08-10-2026W tej sprawie skontaktuj się proszę z doradcą, u którego składałeś wniosek.
08-10-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |