Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

To nie tylko nowe kredyty, ale na potwierdzenie tego co pisze @PatrykW wiem, że wiele osób chce przenieść kredyt z innego Banku do ING.

Sam byłem tym tematem zainteresowany nie tak dawno.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 11 z 13 (10 403 wyświetleń)

Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

Wypisz wymaluj to samo. Wniosek złożony 24 października. Po 3 tygodniach prośba z banku o nowe zaświadczenie i nowy wniosek. Po 10 dniach decyzja wstępna pozytywna. Potem zapewnianie że już tylko "2-3 dni". Potem "już na dniach". Potem (15.12): "decyzja będzie dzisiaj". 19.12 - decyzji nie ma. Miałam swój operat. Miało być tak szybko. Ja już postawiłam krzyżyk na tej sprawie. Stracone 2 miesiące. Człowiek bezsilny.

Odpowiedz
0 Lajków
gosia1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
19-12-2017
Wiadomość 12 z 13 (9 965 wyświetleń)

Re: Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

@gosia1 Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z osobą, u której wniosek jest kompletowany. Decyzję kredytową przekazujemy najpóźniej w dwudziestym pierwszym dniu (liczone od dnia otrzymania kompletnego wniosku).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 13 z 13 (9 938 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy