Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Re: Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

To nie tylko nowe kredyty, ale na potwierdzenie tego co pisze @PatrykW wiem, że wiele osób chce przenieść kredyt z innego Banku do ING.

Sam byłem tym tematem zainteresowany nie tak dawno.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 11 z 13 (9 511 wyświetleń)

Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

Wypisz wymaluj to samo. Wniosek złożony 24 października. Po 3 tygodniach prośba z banku o nowe zaświadczenie i nowy wniosek. Po 10 dniach decyzja wstępna pozytywna. Potem zapewnianie że już tylko "2-3 dni". Potem "już na dniach". Potem (15.12): "decyzja będzie dzisiaj". 19.12 - decyzji nie ma. Miałam swój operat. Miało być tak szybko. Ja już postawiłam krzyżyk na tej sprawie. Stracone 2 miesiące. Człowiek bezsilny.

Odpowiedz
0 Lajków
gosia1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
19-12-2017
Wiadomość 12 z 13 (9 073 wyświetleń)

Re: Re.: Przestrzegam wszystkich przed tym bankiem

@gosia1 Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z osobą, u której wniosek jest kompletowany. Decyzję kredytową przekazujemy najpóźniej w dwudziestym pierwszym dniu (liczone od dnia otrzymania kompletnego wniosku).

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
798
173
04-09-2015
Wiadomość 13 z 13 (9 046 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy