01-12-2017 20:09
To nie tylko nowe kredyty, ale na potwierdzenie tego co pisze @PatrykW wiem, że wiele osób chce przenieść kredyt z innego Banku do ING.
Sam byłem tym tematem zainteresowany nie tak dawno.
19-12-2017 12:20
Wypisz wymaluj to samo. Wniosek złożony 24 października. Po 3 tygodniach prośba z banku o nowe zaświadczenie i nowy wniosek. Po 10 dniach decyzja wstępna pozytywna. Potem zapewnianie że już tylko "2-3 dni". Potem "już na dniach". Potem (15.12): "decyzja będzie dzisiaj". 19.12 - decyzji nie ma. Miałam swój operat. Miało być tak szybko. Ja już postawiłam krzyżyk na tej sprawie. Stracone 2 miesiące. Człowiek bezsilny.
19-12-2017 14:06
@gosia1 Prosimy skontaktuj się w tej sprawie z osobą, u której wniosek jest kompletowany. Decyzję kredytową przekazujemy najpóźniej w dwudziestym pierwszym dniu (liczone od dnia otrzymania kompletnego wniosku).
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |