10-04-2022 13:03
Witam,
Mam zapis w umowie, że jeśli w ciągu 3 lat od podpisania umowy kredytowej nie będę miał wpłaty co najmniej 2000 zł miesięcznie to podniosą mi marżę o 0,4pp. Obecnie zmieniam system wynagrodzenia u swojego pracodawcy ze względu na wejście w program obniżenia podatku z tytułu pracy twórczej.
Zwykle wynagrodzenie było przelewane pod koniec miesiąca ok 26. Ale w tym jednym miesiącu będzie inaczej, bo przechodzę na wyżej opisany system. W praktyce ostatnią wypłatę otrzymałem 26.03 (za miesiąc marzec), a następną otrzymam dopiero 10.05 (za miesiąc kwiecień). To robi lukę w miesiącu kwiecień ze względu na brak wpłat. Da się to jakoś rozwiązać by nie podnosić marżę ?
10-04-2022 13:17
11-04-2022 14:07
Tak jak napisała @czarna666 , jeśli w umowie nie ma wyszczególnionego dokładnego typu wpływów, przelej lub wpłać gotówkę z innego konta. Natomiast, w przypadku braku dotrzymania takiego warunku, nie podniesiemy marży od razu, jak tylko nie będzie wpłaty. Na początku wyślemy Ci przypomnienie o konieczności spełnienia warunku i będziemy monitorować dalej co się dzieje
12-04-2022 01:49
Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024