Odpowiedz

Aneks do umowy hipotecznej

Podpisałam umowę kredytu hipotecznego na stałą stopę w związku z tym mam 60 dni na uruchomienie kredytu. Deweloper ma opóźnienia i czy w związku z tym istnieje możliwość podpisania aneksu i przedłużenia terminu uruchomienia o 30 lub 60 dni ?. 

Odpowiedz
0 Lajków
monika2222
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
28-03-2022
Wiadomość 1 z 2 (2 543 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy hipotecznej

Skontaktuj się proszę w tej sprawie z doradcą, z którym podpisywałaś umowę kredytową. Jeśli opóźnienia po stronie dewelopera związane są pandemią, doradca oceni czy mamy możliwość przedłużenia okresu o kolejne 30 dni. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
628
130
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 487 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Tragiczna jakość obsługi

Specjaliści w placówkach mogą prowadzić także rozmowy telefoniczne lub wideo z klientami. Dlatego nie zawsze klienci są widoczni w placówce, a są obsługiwani. Może być sytuacja, że specjaliści mają ko

...

15-06-2026
naliczani odsetek OKO Bonus

Witam

Mam pytanie w kwestii sposobu naliczani odsetek w Otwartym Koncie Oszczędnościowym Bonus. Czy w przypadku wypłaty części środków na 2-3 dni, stracę naliczanie promocyjnych odsetek tylko na ten ok

...

15-06-2026
Re: Odbiorcy przelewu na telefon blik

Lista z blika się nie aktualizuje i jest rozbieżna z listą kontaktów, mimo ,że przelewam na telefon blik za każdym razem wpisuję ręcznie telefon i imię odbiorcy.

15-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy