Odpowiedz

Aneks do umowy hipotecznej

Podpisałam umowę kredytu hipotecznego na stałą stopę w związku z tym mam 60 dni na uruchomienie kredytu. Deweloper ma opóźnienia i czy w związku z tym istnieje możliwość podpisania aneksu i przedłużenia terminu uruchomienia o 30 lub 60 dni ?. 

Odpowiedz
0 Lajków
monika2222
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
28-03-2022
Wiadomość 1 z 2 (1 232 wyświetleń)

Re: Aneks do umowy hipotecznej

Skontaktuj się proszę w tej sprawie z doradcą, z którym podpisywałaś umowę kredytową. Jeśli opóźnienia po stronie dewelopera związane są pandemią, doradca oceni czy mamy możliwość przedłużenia okresu o kolejne 30 dni. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 176 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy