Odpowiedz

Pożyczka hipoteczna

Dzień dobry. Chce użyczyć swoją hipotekę osobie trzeciej w celu pożyczki hipotecznej ? Jak bank sprawdzi mnie jako właściciela?
Odpowiedz
0 Lajków
Dana84
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
12-10-2021
Wiadomość 1 z 4 (3 489 wyświetleń)

Re: Pożyczka hipoteczna

Dzień dobry,

chętnie odpowiemy na Twoje pytanie. Prosimy, doprecyzuj, co masz na myśli pisząc o użyczeniu hipoteki?

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 445 wyświetleń)

Czy osoba trzecia może wsiąść pożyczkę hipoteczna na moje mieszkanie . I jak bank sprawdza mnie jako właściciela
Odpowiedz
0 Lajków
Dana84
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
12-10-2021
Wiadomość 3 z 4 (3 437 wyświetleń)

Aby otrzymać pożyczkę hipoteczną klient musi być właścicielem mieszkania lub innej nieruchomości, na której będziemy zabezpieczać kredyt. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
615
129
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (3 366 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy