Odpowiedz

Oferta "Mieszkaj bez kompromisów"

Witam,
Wiadomo już jaka będzie oferta Oferta "Mieszkaj bez kompromisów" od 01.04? Bedzie powrót do warunków przed 01.02?
Odpowiedz
0 Lajków
James88
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
2
03-02-2016
Wiadomość 1 z 4 (6 495 wyświetleń)

Re.: Oferta "Mieszkaj bez kompromisów"

@James88 Na ten moment nie mamy jeszcze informacji jaka będzie oferta od 1 kwietnia. 
Jeżeli oferta „Mieszkaj Bez Kompromisów” będzie przedłużona to udostępnimy informację na naszej stronie internetowej. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (6 434 wyświetleń)

A teraz juz wiadomo jakie warunki beda od kwietnia?
Odpowiedz
0 Lajków
James88
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
2
03-02-2016
Wiadomość 3 z 4 (6 188 wyświetleń)

@James88 Oferta Mieszkaj bez kompromisów została przedłużona na niezmienionych warunkach. Wniosek należy złożyć w terminie 01.04.2016 – 13.05.2016 włącznie.

Przypomnę, że przynajmniej jeden kredytobiorca nie może mieć więcej niż 35 lat (rocznikowo) i powinien uzyskiwać dochód średniomiesięczny min. 1 000 zł.

Uczestnikom, którzy spełnią warunki uczestnictwa zaproponujemy jeden z dwóch wariantów: - 0% prowizji za udzielenie kredytu i stała marża 1,9% lub

- 1,65 stała marża oraz prowizja za udzielenie kredytu 1,65%.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
658
123
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (6 093 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Rozpatrzenie wniosku

Tak - wspaniale. Należy nadmienić, że proces weryfikacji dokumentów nie jest realizowany do zakończenia w jednym kroku. Kiedy znajdujecie państwo brak - podajecie wymaganie i wniosek trafia na koniec

...

31-03-2025
Re.: Długi proces decyzyjności

Dziękuje za odpowiedź Pani Natalio.
Niestety ale nie widzę sensu dla mnie składania reklamacji bo nic to nie zmieni. Termin minął.
Jeżeli to ma przysporzyć państwu źródła do poprawy procesu - to ja podz

...

31-03-2025
Re.: Elewacja - kredyt hipoteczny

Prosimy w tej sprawie skontaktuj się z naszymi doradcami hipotecznymi. Przez naszą stronę możesz się umówić na spotkanie wideo z dowolnego miejsca. Skorzystać z naszej strony www.ing.pl/kontakt : Spot...

31-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy