17-10-2020 17:31
Witam serdecznie,
Od 12 października obowiązuje nowa oferta "Najlepiej na swoim", która dedykowana jest dla osób - w skrócie - które złożyły KOMPLETNY wniosek w czasie obowiązywania oferty. Wraz z mężem złożyliśmy wniosek kredytowy 28.09.2020 r., jednak korzystamy z rzeczoznawcy za pośrednictwem banku. Rzeczoznawca dopiero w najbliższy poniedziałek będzie oglądał nieruchomość i rzecz jasna dopiero po tej czynności sporządzi operat. Z tego co czytałam na forum oraz w regulaminach, polityka banku określa "kompletny wniosek" jako wniosek złożony wraz z operatem szacunkowym. Czy to oznacza, że obejmie nas oferta, jako że nasz wniosek kredytowy stanie się "kompletny" dopiero w drugiej połowie października, czy w okresie obowiązywania promocji?
19-10-2020 11:29
Obowiązują te warunki, na które był składany wniosek o kredyt (oferta jest wpisana na formularzu wniosku). w celu ewentualnej zmiany oferty, proszę skontaktuj się ze specjalistą, u którego był składany wniosek o kredyt. Taka zmiana może wymagać złożenia od nowa wniosku kredytowego. Będzie to równoznaczne z rozpoczęciem procesu kredytowego od początku.
19-10-2020 14:13
OK, teraz już zrozumiałam całkowicie politykę Banku. Nie mam więcej pytań.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |