Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Nadplata kh skrócenie okresu kredytowania

Dzień dobry. O ile miesięcy się skróci okres kredytowania jak nadplace powiedzmy 5 tys? W jaki sposób to obliczyć? Pozostało do spłaty 200 tys na 28 lat rata 1284
Odpowiedz
0 Lajków
Mar-atram
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
29-03-2022
Wiadomość 1 z 4 (2 685 wyświetleń)

Re: Nadplata kh skrócenie okresu kredytowania

Możemy to dla Ciebie obliczyć, jednak skontaktuj się proszę z naszymi doradcami na czacie w Moje ING lub z naszą infolinią 32 357 00 57 (poniedziałek - piątek 8:00 - 20:00, sobota 8:00 - 16:00)  Emotikon: Szczęśliwy 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (2 604 wyświetleń)

Re.: Nadplata kh skrócenie okresu kredytowania

[ Edytowane ]

Witam
na stronie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest kalkulator zmiany oprocentowania, można sobie wszystko wyliczyć zarówno jak zmniejszy się rata kredytu w przypadku nadpłaty ewentualnie o ile skróci się okres kredytowania.
[link do strony]

Odpowiedz
0 Lajków
czarna1518
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
0
04-01-2022
Wiadomość 3 z 4 (2 233 wyświetleń)

Re.: Nadplata kh skrócenie okresu kredytowania

[ Edytowane ]

Witam 

Na stronie Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów jest dostępny kalkulator zmiany oprocentowania można sobie wyliczyć zarówno to o ile zmniejszy się rata kredytu przy nadpłacie ewentualnie o ile skróci się okres kredytowania.

[link do strony]

Odpowiedz
0 Lajków
czarna1518
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
15
0
04-01-2022
Wiadomość 4 z 4 (2 234 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Ja tam migrowalem na mbank, na ing wyplata przychodzi i zostawiam tyle co na hipoteczny+rachunki i nic wiecej tu nie mam, reszta blikiem idzie na mbank. Nawet z karty zrezygnowalem, ten bank to porazk...

23-03-2025
Re.: Limit wejść Priority Pass (jak rozliczany okres roczny)

Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z

...

23-03-2025
Re.: Usluga platnosci za parkowanie w Gdyni nie działa

Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo

...

23-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy