03-08-2020 17:14
Dzień dobry,
Uruchomiłem pierwszą transzę kredytu hipotecznego w wysokości 43 908,78 zł. Mam trochę wolnych środków i chciałem je od razu przeznaczyć na nadpłatę. W systemie widzę komunikat ostrzegawczy:
"Kredyt nie został jeszcze uruchomiony w całości. Jeśli teraz nadpłacisz kredyt, to przy spłacie rat może zostać zamknięty i nie wypłacimy kolejnych transz."
Od czego zależy czy kredyt zostanie zamknięty? Jaką kwotę mogę maksymalnie nadpłacić aby kredyt nie został zamknięty?
dziękuję i pozdrawiam
04-08-2020 06:46
kamszy możesz już nadpłacać uruchomioną część kredytu. Ważne jest to, żeby nadpłata była mniejsza niż zobowiązanie do spłaty na dany dzień. Nadpłacać możesz do takiej kwoty, żeby nie spłacić w całości kapitału.
04-08-2020 16:52 | Edytowano: 04-08-2020 16:53
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024