03-08-2020 17:14
Dzień dobry,
Uruchomiłem pierwszą transzę kredytu hipotecznego w wysokości 43 908,78 zł. Mam trochę wolnych środków i chciałem je od razu przeznaczyć na nadpłatę. W systemie widzę komunikat ostrzegawczy:
"Kredyt nie został jeszcze uruchomiony w całości. Jeśli teraz nadpłacisz kredyt, to przy spłacie rat może zostać zamknięty i nie wypłacimy kolejnych transz."
Od czego zależy czy kredyt zostanie zamknięty? Jaką kwotę mogę maksymalnie nadpłacić aby kredyt nie został zamknięty?
dziękuję i pozdrawiam
04-08-2020 06:46
kamszy możesz już nadpłacać uruchomioną część kredytu. Ważne jest to, żeby nadpłata była mniejsza niż zobowiązanie do spłaty na dany dzień. Nadpłacać możesz do takiej kwoty, żeby nie spłacić w całości kapitału.
04-08-2020 16:52 | Edytowano: 04-08-2020 16:53
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |