Odpowiedz

Re.: Kredyt refinansujący

@MarcinBa

Dziękuje za odpowiedź właśnie o to mi chodziło. Chce sie tylko upewnić, że zakup działki podpada pod kategorie "cele mieszkaniowe"?

Odpowiedz
0 Lajków
karmazun
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
16
1
10-01-2017
Wiadomość 11 z 15 (5 986 wyświetleń)

Mogę się przypomnieć o odpowiedź?

Chce sie tylko upewnić, że zakup działki podpada pod kategorie "cele mieszkaniowe"?

Odpowiedz
0 Lajków
karmazun
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
16
1
10-01-2017
Wiadomość 12 z 15 (5 886 wyświetleń)

Tak, jeśli kupujesz działkę budowlaną możesz wnioskować o kredyt hipoteczny w naszym banku.
Finansujemy do 80% wartości nieruchomości a minimalna kwota kredytu wynosi 70 000 zł.

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
144
04-09-2015
Wiadomość 13 z 15 (5 872 wyświetleń)

[ Edytowane ]

pożyczka refinansująca może oznaczać połączenie wielu chwilówek w jedną pożyczkę na raty, można to załatwić online na (...), także polecam, bo lepiej mieć jedną pożyczkę niż 10 małych

Odpowiedz
0 Lajków
MonikaSybiga
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
23-12-2019
Wiadomość 14 z 15 (4 249 wyświetleń)

@MonikaSybiga

zupełnie nie - to może być pożyczka konsolidacyjna tylko i wyłącznie

refinansuje się cele mieszkaniowe, konsoliduje gotówkowe te "bez celowe" (że tak to ujmę).

chwilówki jeśli nie były z banków (a nazwa raczej przypisana jest do firm pożyczkowych) to są raczej traktowane jako kredyty konsumpcyjne a nie konsumenckie (delikatna różnica)

Poza tym jeśli ktoś ma 10 chwilówek to wiarygodność w banku będzie mieć bliską zeru... W ogóle to jakim cudem można mieć ich tyle na raz? Duża część firm pożyczkowych wpisuje chwilówki do BIK co banki widzą.

Odpowiedz
0 Lajków
Faraon24
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
5
30-12-2019
Wiadomość 15 z 15 (4 116 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: import przelewów split payment (MPP)

Czy coś się może zmieniło w tej kwestii?

24-12-2024
Re.: import przelewów split payment (MPP)

No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.

24-12-2024
Re.: Limit zadłużenia

Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn

...

24-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy