26-11-2021 18:32
Witam,
Chcemy kupić dom od dewelopera, docelowo będzie to stan surowy zamknięty ale narazie dopiero robią dach. Czy można już przystąpić do czynności związanych z kredytem czy trzeba poczekac aż dom będzie w stanie docelowym (kwestia miesiąca do dwóch)? Druga sprawa to deweloper dopiero co odkupił dzałkę na której stoi dom od swojego wspólnika wobec czego brak będzie zaktualizowanych wpisów w księgach wieczystych, czy to będzie stanowiło przeszkodę w udzieleniu kredytu?
26-11-2021 20:55
27-11-2021 11:49
A czy ta umowa deweloperska to była umowa zakupu gotowego domu czy umowa na wybudowanie domu?
27-11-2021 13:50
@AndrzejH Miło mi czytać, że nasza oferta Cię zainteresowała
Oczywiście, że możecie już składać wniosek o kredyt hipoteczny w naszym banku. Chętnie przedstawimy wszystkie szczegóły telefonicznie.
Dlatego proszę Cię o kontakt z naszą infolinią pod numerem 32 357 65. Jest czynna w dni robocze od 8:00 do 20:00 i w soboty od 8:00 do 16:00.
Sytuacja związana z wykupieniem nieruchomości przez dewelopera wymaga sprawdzenia w dokumentach, a tutaj nie mamy do nich dostępu.
Zweryfikujemy to przed złożeniem wniosku.
Dzień dobry, też się naciąłem na tę super promocję. Pytania do osób którym się udało odzyskac pieniądze.
Do sądu składa się podanie i czeka na wyrok czy to się wiążę z rozprawą w sądzie na kórej się s
... 14-11-2025Dzień dobry. Założyłam kilka dni temu robota inwestycyjnego, wpłaciłam środki i oczekiwałam zgodnie z informacją 5 dni roboczych na realizację zlecenia. Dziś pojawiło się powiadomienie: Odroczona pła
... 13-11-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |