Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt na udział w nieruchomości

Dzień dobry,

Moja sytuacja polega na tym że partner posiada wkład własny na nieruchomość w wysokości np 350tyś zł ja jako że on zmienił pracę chciałabym uzyskać kredyt samodzielnie i chciałabym się dowiedzieć czy jest to możliwe żeby samodzielnie przy podziale nieruchomości zaciągnąć kredyt na jej część, słyszałam że jest to możliwe, ale bank za zgodą partnera wpisuje się na hipotekę całej nieruchomości i chciałbym to potwierdzić i uzyskać więcej informacji czy to jest możliwe.
Odpowiedz
0 Lajków
marcinwylezek1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (3 461 wyświetleń)

Re: Kredyt na udział w nieruchomości

Miło nam, że interesujesz się kredytem w naszym banku Emotikon: Szczęśliwy 
Możesz nabyć udziały w nieruchomości i otrzymać na nią kredyt. Bank jednak zabezpieczy się na całości nieruchomości, w tym celu będziemy potrzebować zgody wszystkich właściciel.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (3 385 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy