Odpowiedz

Kredyt na udział w nieruchomości

Dzień dobry,

Moja sytuacja polega na tym że partner posiada wkład własny na nieruchomość w wysokości np 350tyś zł ja jako że on zmienił pracę chciałabym uzyskać kredyt samodzielnie i chciałabym się dowiedzieć czy jest to możliwe żeby samodzielnie przy podziale nieruchomości zaciągnąć kredyt na jej część, słyszałam że jest to możliwe, ale bank za zgodą partnera wpisuje się na hipotekę całej nieruchomości i chciałbym to potwierdzić i uzyskać więcej informacji czy to jest możliwe.
Odpowiedz
0 Lajków
marcinwylezek1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
14-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (5 238 wyświetleń)

Re: Kredyt na udział w nieruchomości

Miło nam, że interesujesz się kredytem w naszym banku Emotikon: Szczęśliwy 
Możesz nabyć udziały w nieruchomości i otrzymać na nią kredyt. Bank jednak zabezpieczy się na całości nieruchomości, w tym celu będziemy potrzebować zgody wszystkich właściciel.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Były moderator
Były moderator icon
185
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (5 162 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Awaria wpłatomatu - brak pieniędzy na koncie

Zapisałam Twoje uwagi z prośbą o sprawdzenie. Przekazałam też prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniego działu.

07-02-2026
Awaria wpłatomatu - brak pieniędzy na koncie

Dzień dobry,

30 stycznia dokonywałem wpłaty we wpłatomacie na kwotę 10 000 zł. Niestety urządzenie zacięło się, nie reagowało na moje klikanie i ostatecznie zatrzymało gotówkę bez wydruku potwierdzenia

...

07-02-2026
Re: Dodawanie konta z innego banku

Aktualizacja jest taka, że moje zgłoszenie zostało zamknięte i nie ma go nawet w systemie, problem nadal występuje, mamy 5 lutego, do usłyszenia w czerwcu!

05-02-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy