Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt na jednego współwłaściciela

[ Edytowane ]
Dzień dobry mam takie pytanie mianowicie planujemy z żoną wykończyć dom. Więc potrzebujemy kretów hipotecznego Ja wiem że ja nie dostanę przez wpisy w BIK. Wobec tego pytanie czy jeżeli żona złoży wniosek na siebie a ja jestem współdziałowcem w domu i wyrażę zgodę na zabezpieczenie na całości nieruchomości to czy jest szansa żeby kret został przyznany? Czy będzie sprawdzany mój prywatny BIK?
Odpowiedz
0 Lajków
Pentium500
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-06-2024
Wiadomość 1 z 2 (1 077 wyświetleń)

Re.: Kredyt na jednego współwłaściciela

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. Jeśli wyrazisz zgodę na zaciągnięcie zobowiązania na wspólnej nieruchomości, kredyt może zostać udzielony tylko jednej osobie. Nie będziemy sprawdzać Twojej zdolności kredytowej, jeśli dochody Twojej żony będą wystarczające do udzielenia kredytu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
461
85
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (992 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

No szkoda. Przydałaby mi się taka możliwośc, jakiś tag w tytule czy coś. 

18-04-2025
Re.: Cele oszczędnościowe - przelew na cel z innego banku

Nie mamy takiej możliwości. Cel ustalasz na swoim koncie oszczędnościowym, nie ma osobnego numeru rachunku. Wpłatę zrobisz, albo przez przelew własny w Moje ING, albo po wejściu w dany cel.

18-04-2025
Kredyt hipoteczny

Cześć,
Piszę z ciekawym tematem, bo mamy "przejścia" w ING... Staramy się z żoną o kredyt hipoteczny, chcieliśmy kredyt na 730k na mieszkanie (wkład 25%), kwota kredytu miała być przeznaczona na zakup

...

17-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy