Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt na dom letniskowy, całoroczny

Dzień dobry.

Czy da się uzyskać kredyt hipoteczny na dom letniskowy całoroczny? Jest on na działce: "Klasoużytki EGiB: Bi inne zabudowane". Plan zagospodarowania przestrzennego przewiduje budynek mieszkalny na tej działce (sąsiedzi już mają w "EGiB: B"). Jest w pełni podpiwniczony, murowany.

Dzięki,

JJ

Odpowiedz
0 Lajków
jendranez
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-03-2025
Wiadomość 1 z 2 (217 wyświetleń)

Re.: Kredyt na dom letniskowy, całoroczny

Trudno nam jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie tutaj, ponieważ każdy przypadek traktujemy indywidualnie. Z wstępnych informacji jakie przekazujesz - o ile dom letniskowy spełnia warunki domu całorocznego - taki wniosek będziemy mogli przyjąć.
Jednak prosimy, skontaktuj się w tej sprawie z naszym doradcą hipotecznym. Możesz umówić się na spotkanie wideo: https://www.ing.pl/kontakt .

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
458
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (166 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

w kategorii spolecznosci "Kredyty hipoteczne' nie jest zasadne pytanie o to czy bank praktykuje negocjacje marzy? to od czego jest to miejsce? od 30 watkow dzielenia sie informacja o tym ze bank jeszc

...

03-04-2025

Jestem żywą osobą, natomiast tutaj nie obsługujemy tematów związanych z ofertą hipoteczną. Dlatego w poprzednim komentarzu wskazałem dedykowany kanał Emotikon: Szczęśliwy 

03-04-2025

KarolB, albo jestes botem albo przez pomylke odpowiadasz na nie ten temat na ktory zamierzales.

03-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy