Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt na dom letniskowy, całoroczny

Dzień dobry.

Czy da się uzyskać kredyt hipoteczny na dom letniskowy całoroczny? Jest on na działce: "Klasoużytki EGiB: Bi inne zabudowane". Plan zagospodarowania przestrzennego przewiduje budynek mieszkalny na tej działce (sąsiedzi już mają w "EGiB: B"). Jest w pełni podpiwniczony, murowany.

Dzięki,

JJ

Odpowiedz
0 Lajków
jendranez
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
26-03-2025
Wiadomość 1 z 2 (134 wyświetleń)

Re.: Kredyt na dom letniskowy, całoroczny

Trudno nam jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie tutaj, ponieważ każdy przypadek traktujemy indywidualnie. Z wstępnych informacji jakie przekazujesz - o ile dom letniskowy spełnia warunki domu całorocznego - taki wniosek będziemy mogli przyjąć.
Jednak prosimy, skontaktuj się w tej sprawie z naszym doradcą hipotecznym. Możesz umówić się na spotkanie wideo: https://www.ing.pl/kontakt .

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
453
84
18-01-2021
Wiadomość 2 z 2 (83 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy