Odpowiedz

Kredyt hipoteczny

Dzień dobry. Wniosek złożony 27.03 nadal czeka... termin minął. Z informacji od doradcy kr. jest u analityka drugiego. Status 2/6.
Jaka jest szansa że w najbliższym tygodniu dostaniemy ostateczna decyzję?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
MIŚKA123
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-05-2024
Wiadomość 1 z 3 (1 861 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny

Proszę skontaktuj się w tej sprawie ze swoim doradcą kredytowym. Tutaj nie mamy możliwości sprawdzenia tych informacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
602
127
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (1 771 wyświetleń)

Re.: Kredyt hipoteczny

Żadna, szykujcie sie najszybciej na za dwa- trzy tygodnie jeżeli nie będą wymagali dodatkowych dokumentów. Obecnie czas podjęcia decyzji od dnia skompletowania dokumentów N+8 dni roboczych obecnie (info na stronie banku). Jeżeli w dniu decyzji poproszą o dodatkowe dokumenty, a robią tak regularnie to znowu N+8 dni.
Odpowiedz
0 Lajków
katq321
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
3
25-04-2024
Wiadomość 3 z 3 (1 660 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy