Odpowiedz

Kredyt hipoteczny

Mam pytanie jak bank patrzy na umowę na czas nieokreślony ale na 3/4 etatu? Czy to jakoś zaniża zdolność kredytową? Chodzi mi o kredyt hipoteczny na budowę domu. Posiadam taką umowę, a mąż ma pełen etat na czas nieokreślony. Czy bank patrzy tylko na zarobki i na tej podstawie wylicza zdolność czy wymiar czasu pracy też w tym przypadku będzie miał znaczenie? Szczególnie w tych czasach których się znaleźliśmy, gdzie kredyt teraz ciężej dostać.
Odpowiedz
0 Lajków
Krdytobiorca
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
20
0
29-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (1 883 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny

@Krdytobiorca Odpowiedziałem już na Twoje pytanie tutaj https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-i-po%C5%BCyczki/Kredyt-hipoteczny/m-p/24657#M1751 Widzimy i odpisujemy na Wasze pytania. Nie ma potrzeby zakładania dwóch takich samych wątków Emotikon: Szczęśliwy

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 867 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Wpłatomat źle policzył pieniądze

W dodatku, z tego co widzę na forum nie jestem jedyną osobą, której się przytrafiła podobna sytuacja. Jak widać więc zdarzają się takie sytuacje, nie może być tak, że wpłatomat sobie zjada 2tys., a ba...

15-11-2024
Wpłatomat źle policzył pieniądze

Dnia 7.11.2024 dokonywałam wpłat w bankomacie Skierniewice, ul. Wyszyńskiego 13/15. Miałam naszykowane 3 pliki banknotów: 5300zl, 10 000zl i 10 000zl. 5300zl wpłaciłam pierwsza wpłata, a następnie wło...

15-11-2024
Pula kodów De'Longhi

Cześć,
Chciałbym skorzystać z kodu rabatowego De’Longhi (15%). Niestety, w aplikacji Moje ING widnieje informacja, że pula kodów została wyczerpana.
Czy pula zostanie uzupełniona?
Pozdrawiam

15-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy