Odpowiedz

Kredyt hipoteczny

Mam pytanie jak bank patrzy na umowę na czas nieokreślony ale na 3/4 etatu? Czy to jakoś zaniża zdolność kredytową? Chodzi mi o kredyt hipoteczny na budowę domu. Posiadam taką umowę, a mąż ma pełen etat na czas nieokreślony. Czy bank patrzy tylko na zarobki i na tej podstawie wylicza zdolność czy wymiar czasu pracy też w tym przypadku będzie miał znaczenie? Szczególnie w tych czasach których się znaleźliśmy, gdzie kredyt teraz ciężej dostać.
Odpowiedz
0 Lajków
Krdytobiorca
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
20
0
29-04-2020
Wiadomość 1 z 2 (2 697 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny

@Krdytobiorca Odpowiedziałem już na Twoje pytanie tutaj https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-i-po%C5%BCyczki/Kredyt-hipoteczny/m-p/24657#M1751 Widzimy i odpisujemy na Wasze pytania. Nie ma potrzeby zakładania dwóch takich samych wątków Emotikon: Szczęśliwy

***Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
DawidSz
Były moderator
Były moderator icon
225
48
26-11-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 681 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I

...

06-12-2025
Re: Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Trafiłem na ten temat w  "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia.  Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz

...

06-12-2025
Re: Re.: Problem z blikiem wysyłanym z kategorii odbiorcy

Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku Emotikon: Szczęśliwy Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.

06-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy