Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt hipoteczny na nieuregulowanym gruncie

Dzień dobry,

Czy ING udzieli kredytu hipotecznego na spółdzielczo-własnościowym prawie do lokalu (z założonym KW w 2007 roku) bez uregulowanego gruntu (właścicielem gruntu nie jest spółdzielnia, tylko miasto)? A jeśli wyda pozytywną decyzję kredytową, to czy sąd wpisze później hipotekę do KW?

Odpowiedz
0 Lajków
Stefan1234A
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
07-07-2021
Wiadomość 1 z 7 (7 076 wyświetleń)

Re: Kredyt hipoteczny na nieuregulowanym gruncie

Jeśli lokal ma księgę wieczystą, to możemy kredytować tę inwestycję Emotikon: Szczęśliwy Wymaga to wpisu do księgi. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 2 z 7 (7 010 wyświetleń)

czy to nadal aktualne ?

Odpowiedz
0 Lajków
yumeshiro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-08-2023
Wiadomość 3 z 7 (5 658 wyświetleń)

czy to nadal aktualne ?

Odpowiedz
0 Lajków
yumeshiro
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
17-08-2023
Wiadomość 4 z 7 (5 657 wyświetleń)

Tak Emotikon: Szczęśliwy Nasza odpowiedź jest nadal aktualna. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaD
Moderator
Moderator icon
339
65
04-09-2015
Wiadomość 5 z 7 (5 547 wyświetleń)

czy wciąż aktualne? jeśli tak, to czy oferta kredytowa zakłada jakieś dodatkowe koszty z tym związane?

Odpowiedz
0 Lajków
whiplaaash
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
08-01-2024
Wiadomość 6 z 7 (3 349 wyświetleń)

Dziękuję za zainteresowanie naszą propozycją. Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. 

Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i kontakt (na dole strony) -> Skontaktuj się -> Spotkania ze specjalistą ING. Możesz również umówić się na stronie www.ing.pl wybierając kolejno: Kontakt -> Umów spotkanie. 

Z dostępnych opcji polecam wybór spotkania wideo, na którym możesz porozmawiać z dowolnego miejsca, nie tracąc czasu na dojazd. Rozwiązanie to jest bardzo proste – nie trzeba niczego instalować, wystarczy wejść w linka, który prześlemy na mejla. Będziesz mógł zobaczyć naszego specjalistę oraz przygotowane materiały. 

Przed spotkaniem zapraszamy do sprawdzenia maksymalnej możliwej kwoty kredytu na naszej stronie www.ing.pl , w zakładce Kredyty i pożyczki, wybierając Kredyt hipoteczny, a potem Oblicz ratę i zdolność kredytową

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
181
37
02-09-2021
Wiadomość 7 z 7 (3 249 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy