20-02-2021 07:59
Hej, od pewnego czasu staram się mieć dobrą ocene w BIK, złożyłem dokumenty o kredyt hipoteczny na budowę domu.
Spłaciłem wszystkie kredyty i miałem 74 punkty, brak jakichkolwiek opóźnień, postanowiłem zamknąć kartę kredytową i nie rozumiem dlaczego dzień po zamknięciu w BIK punkty spadły do 71 punktów. Jeden zapis jaki mam to składanie wniosków o kredyty, ale w ciągu 12 miesięcy mam ich zaledwie 3.
Czy wie ktoś jak Bank zapatruje się na taką ilość punktów?
Myslalem ze po zamknięciu karty dostane więcej punktów, a nie mniej
21-02-2021 08:21
Nie określamy tego, jaką powinieneś mieć ilość punktów w BIK, żeby złożyć wniosek o kredyt hipoteczny. Na podjęcie decyzji ma wpływ wiele innych czynników. Dlatego zachęcam do złożenia wniosku Każdy rozpatrujemy indywidualnie.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024