Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Kredyt Hipoteczny: Zmiana na oprocentowanie stałe (5 letnie) po złożeniu wniosku

Dzień dobry,

Złożyłem wniosek o kredyt hipoteczny na oprocentowanie zmienne, raty malejące. Minęły już 3 tyg. od złożenia wniosku, spodziewam się wstępnej decyzji w najbliższych dniach (tygodniach?).

Czy w przypadku decyzji pozytywnej, mogę jeszcze zmienić zdanie i podpisać umowę z oprocentowaniem stałym 5-letnim? Czy wszystko musi zostać jak w oryginalnym wniosku?

Inne parametry kredytu pozostają bez zmian. Nie mam możliwości złożenia drugiego wniosku, terminy gonią.

Pozdrawiam,

PJ

Odpowiedz
0 Lajków
pipijajko
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
09-02-2020
Wiadomość 1 z 4 (3 326 wyświetleń)

Re: Kredyt Hipoteczny: Zmiana na oprocentowanie stałe (5 letnie) po złożeniu wniosku

Decyzję kredytową podejmujemy do 21 dni kalendarzowych od złożenia wniosku wraz z kompletem dokumentów.
Jestem przekonana, że lada dzień otrzymasz decyzję.
Trzymam kciuki, żeby była pozytywna😊
Nie możemy zmienić na wniosku rodzaju oprocentowania😔
W opisanej przez Ciebie sytuacji zapraszam do złożenia nowego wniosku.
Możesz to zrobić:

• u naszych specjalistów na infolinii: 32 357 00 57,
  • w oddziale banku.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie :-)
Odpowiedz
0 Lajków
PatrycjaT
Były moderator
Były moderator icon
307
68
29-01-2018
Wiadomość 2 z 4 (3 248 wyświetleń)

Re.: Kredyt Hipoteczny: Zmiana na oprocentowanie stałe (5 letnie) po złożeniu wniosku

Jakie jest na dzisiaj oprocentowanie stałe, a jakie zmienne? Wkład własny ponad 20%.
Odpowiedz
0 Lajków
broker
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
14-02-2020
Wiadomość 3 z 4 (3 130 wyświetleń)

Re: Re.: Kredyt Hipoteczny: Zmiana na oprocentowanie stałe (5 letnie) po złożeniu wniosku

Wysokość oprocentowania zależy przede wszystkim od kwoty kredytu, czasu kredytowania, a także promocji. Dlatego, abyśmy mogli podać Ci dokładne informacje - prosimy, skontaktuj się z nami na czacie, telefonicznie lub w oddziale. Wtedy będziemy mogli wziąć pod uwagę wszystkie aspekty, które mogą wpływać na wysokość oprocentowania i przedstawić Ci ofertę indywidualną. 

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaR
Były moderator
Były moderator icon
168
22
02-11-2016
Wiadomość 4 z 4 (3 095 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy