07-05-2019 12:24
Witam serdecznie wszystkich.
Mam problem z wypełnieniem kosztorysu wymaganego przez nasz bank do kredytu hipotecznego. Ma ktoś może wzór jak prawidłowo powinien być wypełniony?
Zacząłem robić kosztorys własny, czyli liczenie wszystkiego na "piechotę" tj. Z kalkulatora budowlanego niestety w tym z ING nic nie łapie a zależy mi na czasie by szybko złożyć wniosek.
13-05-2019 14:15
13-05-2019 18:18
Wystarczy, że w kosztorysie podasz:
Otrzymasz wtedy automatycznie modelowy kosztorys w kolumnie "szacunkowo wg ING". Jeżeli kwota na wykonanie jakiegoś elementu budowy będzie dla Ciebie za mała w kolumnie obok "Twoje obliczenia" możesz ją zmienić.
W przypadku pytań zapraszamy do kontaktu ze specjalistą hipotecznym, u którego będziesz składać wniosek.
Karta powinna przyjść do Ciebie w ciągu 8 dni roboczych. Jeśli jej nie otrzymałeś, skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Sprawdzimy to.
16-07-20251. Możesz wystąpić z wnioskiem o podwyższenie raty – wymagane będzie do tego zbadanie zdolności kredytowej. Wniosek składa się w placówce - miejscu spotkań. Po pozytywnej decyzji będzie potrzebna kole
... 16-07-2025W aplikacji mobilnej nie udostępniamy pełnych danych kart. Pełne dane kart są dostępne tylko na jej fizycznej formie. Kart przedpłaconych dla klientów indywidualnych powyżej 13 roku życia nie można do
... 15-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
3 | |
2 | |
2 | |
1 |