Odpowiedz

Intercyza

Wczoraj podpisalam z mezem intercyze. I kredyt hipoteczny bedzie bral moj maz z moim rodzicami. Czy ta intercyza jakos wplynie na ocene koncowa orzy kredycie hipotecznym?
Odpowiedz
0 Lajków
martyna26
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
12-09-2016
Wiadomość 1 z 6 (6 896 wyświetleń)

Re.: Intercyza

Rozdzielność majątkowa nie wpływa na ocenę zdolności kredytowej męża.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
193
72
04-09-2015
Wiadomość 2 z 6 (6 879 wyświetleń)

A może jeszcze wiesz czy taki kredyt w 3 osoby będzie dobrym rozwiązaniem? Zarobki, stale prace i umowy.
Odpowiedz
0 Lajków
martyna26
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
12-09-2016
Wiadomość 3 z 6 (6 876 wyświetleń)

Doprecyzuj proszę co masz na myśli przez pojęcie dobre rozwiązanie?

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
193
72
04-09-2015
Wiadomość 4 z 6 (6 868 wyświetleń)

Tzn., np. że będzie to lepiej punktowane przez banki? I bardzo dziękuję za uspokojenie mnie w sprawie tej intercyzy.

Odpowiedz
0 Lajków
martyna26
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
5
0
12-09-2016
Wiadomość 5 z 6 (6 866 wyświetleń)

Nie jesteśmy wstanie określić czy to będzie dobre rozwiązanie. Każdy wniosek rozpatrywany jest indywidualnie, analityk podejmuje decyzję na podstawie przekazanych dokumentów.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 6 z 6 (6 793 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce. 

13-01-2026
Niedziałające skróty klawiszowe w polu kwota przy wykonywaniu przelewu

Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr

...

13-01-2026
Likwidacja IKZE przed upływem 14 dni od otwarcia

Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz

...

13-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy