13-09-2016 22:38
Mam zapytanie odnośnie negatywnej decyzji kredytowej. Mój doradca złożył wniosek w trzech bankach między innymi u Państwa. W dwóch otrzymałam decyzję wstępną pozytywną tylko u Państwa gdzie jestem klientem waszego Banku negatywną. Dowiadywał się doradca dlaczego negatyw to podobno sam system mnie odrzuca, że wogóle człowiek nie ma wpływu na decyzję tylko maszyna. To jak to wygląda maszyna sama losuje kto dostanie a kto nie. Podobno błąd b12. Proszę o jaką podpowiedż co to oznacza i czy mam szansę na kredyt u Państwa czy nie. Justyna
14-09-2016 13:35
Badając zdolność kredytową bierzemy pod uwagę wiele czynników takich jak m.in. wysokość dochodów, aktualne obciążenia kredytowe.
Nie udzielamy informacji dotyczących szczegółów analizy zdolności kredytowej.
W zaistniałej sytuacji, zachęcam do złożenia reklamacji przez:
22-09-2016 13:16
justyna1979 jest to bardzo popularne, że klieci ING bardzo często dostają negatywa przy staraniu się o kredyt hipoteczny a w tym samym czasie inne banki nie widzą problemu i nie ważne ile lat jesteś klientem... podejście dziwne ale pewnie bardzo bezpieczne dla banku
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024