Odpowiedz

Etapy udzielania kredytu.

17 czerwca złożyliśmy wniosek, z pełnym kompletem wymaganych dokumentów + operat. Decyzja wstępna ponoć już przy składaniu wniosków jest jasna, Pani powiedziała,że jest pozytywna.
Moje pytanko, jak długo w takim razie możemy czekać na decyzje? Sprawdzając status pokazuje się 1 punkt. Czy może to od razu skoczyć na 5? Jeśli operat już jest załączony?
Odpowiedz
0 Lajków
Kabe1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
18-06-2021
Wiadomość 1 z 3 (1 784 wyświetleń)

Re: Etapy udzielania kredytu.

Wnioski staramy się rozpatrzyć najszybciej jak jest to możliwe. 
Okres ten w wyjątkowych sytuacjach może wynieść nawet do 6-8 tygodni. 
Każdy taki wniosek rozpatrujemy indywidualnie.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1065
214
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (1 730 wyświetleń)

Re: Etapy udzielania kredytu.

Moja sytuacja musi być bardzo wyjątkowa, bo wniosek jest analizowany już 8 tydzień…chociaż solennie zapewniano mnie, że będzie to max 3 do 4 tygodni.
Odpowiedz
0 Lajków
Joko1984
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
22-06-2021
Wiadomość 3 z 3 (1 626 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
AI & Chmura w IKE

Cześć, 

Mam pytanie, które dostępne fundusze w ING w ramach inwestowania IKE inwestują w AI & Chmury obliczeniowe? 

Dzięki 

10-12-2023
Re: Wpłatomat zjadł wpłatę

Przesłałem numer Twojej reklamacji do odpowiedniego działu w naszym banku z prośbą o szybsze rozpatrzenie sprawy. 

10-12-2023
Re: ..Nie możesz teraz skrócić okresu kredytowania Zrobisz to, gdy zakończymy poprzedni wniosek ...

Prosimy, skontaktuj się z nami na czacie w Moim ING lub na infolinii: 32 357 00 57. Sprawdzimy Twój kredyt. Specjaliści hipoteczni są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 20:00 oraz w soboty w

...

10-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy