Odpowiedz

Etapy udzielania kredytu.

17 czerwca złożyliśmy wniosek, z pełnym kompletem wymaganych dokumentów + operat. Decyzja wstępna ponoć już przy składaniu wniosków jest jasna, Pani powiedziała,że jest pozytywna.
Moje pytanko, jak długo w takim razie możemy czekać na decyzje? Sprawdzając status pokazuje się 1 punkt. Czy może to od razu skoczyć na 5? Jeśli operat już jest załączony?
Odpowiedz
0 Lajków
Kabe1
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
18-06-2021
Wiadomość 1 z 3 (2 323 wyświetleń)

Re: Etapy udzielania kredytu.

Wnioski staramy się rozpatrzyć najszybciej jak jest to możliwe. 
Okres ten w wyjątkowych sytuacjach może wynieść nawet do 6-8 tygodni. 
Każdy taki wniosek rozpatrujemy indywidualnie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1096
216
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (2 269 wyświetleń)

Re: Etapy udzielania kredytu.

Moja sytuacja musi być bardzo wyjątkowa, bo wniosek jest analizowany już 8 tydzień…chociaż solennie zapewniano mnie, że będzie to max 3 do 4 tygodni.
Odpowiedz
0 Lajków
Joko1984
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
6
1
22-06-2021
Wiadomość 3 z 3 (2 165 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Macie jakąś awarię?
Po zakupie biletu i próbie wejścia w szczegóły , nie można pobrać danych jak w załączniku

12-11-2024
Re: Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dokładnie, u mnie też problem.

Jestem bardzo ciekaw jak Ci "eksperci" od security wyobrażają sobie bezpieczne logowanie do banku. Ja widzę starszego Pana z kartką, trudnym i skomplikowanym (bo takie za

...

12-11-2024
Re.: Aktywacja bankowości internetowej

Login możemy przypomnieć w placówce. Jest on również w umowie o bankowość internetową. Jeśli nie mozesz nas odwiedzić ani nie masz dostępu do umowy, zadzwoń pod numer 32 357 00 69. Po uzyskaniu loginu...

12-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy