Odpowiedz

Decyzja negatywna.

Witam,

W dniu dzisiejszym otrzymałem decyzję negatywną dotyczącą kredytu hipotecznego. W wiadomości otrzymałem następujące informację, że odmowa udzielenia kredytu hipotecznego dokonana została na podstawie informacji zgromadzonych w wewnętrznym zbiorze danych Banku oraz regulacji wewnętrznych banku. Średnio z tego można wywnioskować jaki to jest powód a z tego lakonicznego opisu mogą ich być miliony. Nigdzie nie znalazłem bardziej szczegółowych informacji. Jak mogę się dowiedzieć o co dokładnie chodzi? Spotkał się ktoś z Was z takim czymś?

Odpowiedz
0 Lajków
Dzanar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 776 wyświetleń)

Re: Decyzja negatywna.

@Dzanar Przykro mi, że otrzymałaś negatywną decyzję kredytową. Tutaj niestety nie możemy sprawdzić powodu tej decyzji. Jeśli zależy Ci na dodatkowych informacjach, to zgłoś nam reklamację na tę decyzję przez czat w Moim ING, telefon na numer 32 357 00 69 lub w oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
585
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 655 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem z założeniem konta.

Zależy mi na wyjaśnieniu sytuacji, jednak w tym miejscu nie mamy podglądu do danych w systemie i danych naszych klientów.
Przykro mi, że syn ma kłopot z kontem. Jeśli było zapisane zgłoszenie w tej spr...

22-11-2024
Inne dane przelewu niż właściciela konta

Hej, korzystając z Vinted, olx czy innych portali w ramach bezpieczeństwa swoich danych nie podaje swoich prawdziwych danych, pojawił się problem pierwszy raz dopiero gdy założyłem konto w ING, przysz

...

22-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A ja dostałem odmowę przedłużenia oprocentowania stałego. Czy ktoś ma już wydłużony termin po interwencji rzecznika?

22-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy