Odpowiedz

Decyzja negatywna.

Witam,

W dniu dzisiejszym otrzymałem decyzję negatywną dotyczącą kredytu hipotecznego. W wiadomości otrzymałem następujące informację, że odmowa udzielenia kredytu hipotecznego dokonana została na podstawie informacji zgromadzonych w wewnętrznym zbiorze danych Banku oraz regulacji wewnętrznych banku. Średnio z tego można wywnioskować jaki to jest powód a z tego lakonicznego opisu mogą ich być miliony. Nigdzie nie znalazłem bardziej szczegółowych informacji. Jak mogę się dowiedzieć o co dokładnie chodzi? Spotkał się ktoś z Was z takim czymś?

Odpowiedz
0 Lajków
Dzanar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-01-2021
Wiadomość 1 z 2 (3 781 wyświetleń)

Re: Decyzja negatywna.

@Dzanar Przykro mi, że otrzymałaś negatywną decyzję kredytową. Tutaj niestety nie możemy sprawdzić powodu tej decyzji. Jeśli zależy Ci na dodatkowych informacjach, to zgłoś nam reklamację na tę decyzję przez czat w Moim ING, telefon na numer 32 357 00 69 lub w oddziale.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
MateuszF
Moderator
Moderator icon
587
126
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 660 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kółeczko się kręci

Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s

...

25-11-2024
Re: Re.: Brak telefonu od ING, aktywacja aplikacji

Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.

25-11-2024
Re.: Zbieg egzekucji

Tutaj to chyba nie rozumiem. Skoro środki ,które zostały zablokowane i nieprzekazane do komornika z powodu zbiegu egzekucji...nie są już własnością klienta banku tylko podlegają egzekucji to dlaczego ...

25-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy