15-01-2021 22:42
Witam,
W dniu dzisiejszym otrzymałem decyzję negatywną dotyczącą kredytu hipotecznego. W wiadomości otrzymałem następujące informację, że odmowa udzielenia kredytu hipotecznego dokonana została na podstawie informacji zgromadzonych w wewnętrznym zbiorze danych Banku oraz regulacji wewnętrznych banku. Średnio z tego można wywnioskować jaki to jest powód a z tego lakonicznego opisu mogą ich być miliony. Nigdzie nie znalazłem bardziej szczegółowych informacji. Jak mogę się dowiedzieć o co dokładnie chodzi? Spotkał się ktoś z Was z takim czymś?
16-01-2021 20:49
@Dzanar Przykro mi, że otrzymałaś negatywną decyzję kredytową. Tutaj niestety nie możemy sprawdzić powodu tej decyzji. Jeśli zależy Ci na dodatkowych informacjach, to zgłoś nam reklamację na tę decyzję przez czat w Moim ING, telefon na numer 32 357 00 69 lub w oddziale.
Cały czas wprowadzamy udogodnienia w Moim ING i aktualnie kredyt można nadpłacać w dowolnej kwocie, bez dodatkowych kosztów.
Co do pozostałych warunków umowy, prosimy o kontakt z naszą infolinią kredyt
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024