13-06-2017 20:52
Witam, dostałem wstępną decyzję kredytową, jednak w niej zamiast 360 miesięcy spłaty kredytu bank wpisał mi 260 miesięcy, niestety nie udało mi się jeszcze dowiedzieć dlaczego tak akurat jest. Więc mam takie pytanie, czy ktoś się już takim czymś spotkał, dlaczego mimo iż wnioskowałem o kredyt na 30 lat, bank mi dał krótszy okres? Czy to może pomyłka w decyzji tylko? Dodam, że mam 32 lata, żona jeszcze mniej więc 30 lat powinniśmy dostać.
14-06-2017 13:49
Już się wszystko wyjaśniło, okazało się, że to był błąd pracownika banku, decyzję poprawili na 360 miesięcy, teraz czekam na ostateczną.
14-06-2017 13:55
Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła. Przepraszam też za pomyłkę pracownika placówki.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024