Odpowiedz

Czas spłaty kredytu?

Witam, dostałem wstępną decyzję kredytową, jednak w niej zamiast 360 miesięcy spłaty kredytu bank wpisał mi 260 miesięcy, niestety nie udało mi się jeszcze dowiedzieć dlaczego tak akurat jest. Więc mam takie pytanie, czy ktoś się już  takim czymś spotkał, dlaczego mimo iż wnioskowałem o kredyt na 30 lat, bank mi dał krótszy okres? Czy to może pomyłka w decyzji tylko? Dodam, że mam 32 lata, żona jeszcze mniej więc 30 lat powinniśmy dostać. 

Odpowiedz
0 Lajków
torafal
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
13-06-2017
Wiadomość 1 z 3 (4 078 wyświetleń)

Re.: Czas spłaty kredytu?

Już się wszystko wyjaśniło, okazało się, że to był błąd pracownika banku, decyzję poprawili na 360 miesięcy, teraz czekam na ostateczną. 

Odpowiedz
0 Lajków
torafal
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
6
0
13-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 022 wyświetleń)

Re.: Czas spłaty kredytu?

Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła. Przepraszam też za pomyłkę pracownika placówki.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (4 019 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja w app gallery

Miesiąc temu zainstalowałem aplikację z Gbox i działa na P40 pro.

Nie działają płatności zbliżeniowe kartą czy blikiem. Reszta działa normalnie. Gbox podaje się jako telefon Samsunga. Losowo.

Można użyć

...

22-01-2025
Transfer z IKE ING do Ike-Obligacje

Założyłam IKE Obligacje i chcę do niego przenieść środki z funduszu Goldman założonego przez ING

czy da się to załatwić przez Internet czy muszę jechać do oddziału ING oddalonego o 70km?

22-01-2025
Re: Nadpłata kredytu hipotecznego i skrócenie okresu kredytowania

Dzień dobry mam takie pytanie nadpłaciłam kredyt w wysokosci 598 zł(przez spłać kredyt cześciowa)moja następna rata przypada na 15.02.2025(kapitał: 597,36 PLN ,odsetki: 708,08 PLN).Chciałam skrócić ok

...

22-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy