21-07-2021 12:32
Te wnioski na punkcie 2 leżą i czekają na swoją kolej, w momencie analizy przeskakuje na kolejny numer. Ja miałam włączone alerty z BIKu i kilka godzin po alercie pojawiła się decyzja, wcześniej nikt mojego wniosku nie ruszał. Czyli po 34 dniach roboczych oczekiwania.
Niestety trzeba się bardzo uzbroić w ciepliwość.
22-07-2021 11:48
Decyzje kredytowe podejmujemy tak szybko jak jest to możliwe. Jednak każdy wniosek jest inny i wymaga indywidualnej oceny. Czasami wszystko jest jak należy, a czasem prosimy o dodatkowe dokumenty. To wszystko ma wpływ na czas oczekiwania.
Tutaj, na Społeczności nie mamy dostępu do waszych wniosków. Mimo szczerych chęci, niczego nie możemy sprawdzić. Dlatego najlepiej, żebyście pozostawali w kontakcie ze specjalistami, u których kompletowaliście dokumenty. Powinni informować Was o wszystkim na bieżąco. Status wniosku można też sprawdzić samodzielnie, na naszej stronie: https://forms.ingbank.pl/INGeWniosekWormsExt/WizardWfB.aspx?path=T3_MI-EndUserWormsExt-CAWK-STR&bank... Ważne, żeby znać swój numer wniosku.
22-07-2021 12:50
22-07-2021 13:51
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |