21-07-2021 12:32
Te wnioski na punkcie 2 leżą i czekają na swoją kolej, w momencie analizy przeskakuje na kolejny numer. Ja miałam włączone alerty z BIKu i kilka godzin po alercie pojawiła się decyzja, wcześniej nikt mojego wniosku nie ruszał. Czyli po 34 dniach roboczych oczekiwania.
Niestety trzeba się bardzo uzbroić w ciepliwość.
22-07-2021 11:48
Decyzje kredytowe podejmujemy tak szybko jak jest to możliwe. Jednak każdy wniosek jest inny i wymaga indywidualnej oceny. Czasami wszystko jest jak należy, a czasem prosimy o dodatkowe dokumenty. To wszystko ma wpływ na czas oczekiwania.
Tutaj, na Społeczności nie mamy dostępu do waszych wniosków. Mimo szczerych chęci, niczego nie możemy sprawdzić. Dlatego najlepiej, żebyście pozostawali w kontakcie ze specjalistami, u których kompletowaliście dokumenty. Powinni informować Was o wszystkim na bieżąco. Status wniosku można też sprawdzić samodzielnie, na naszej stronie: https://forms.ingbank.pl/INGeWniosekWormsExt/WizardWfB.aspx?path=T3_MI-EndUserWormsExt-CAWK-STR&bank... Ważne, żeby znać swój numer wniosku.
22-07-2021 12:50
22-07-2021 13:51
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024