Odpowiedz

Re: Czas oczekiwania

Te wnioski na punkcie 2 leżą i czekają na swoją kolej, w momencie analizy przeskakuje na kolejny numer. Ja miałam włączone alerty z BIKu i kilka godzin po alercie pojawiła się decyzja, wcześniej nikt mojego wniosku nie ruszał. Czyli po 34 dniach roboczych oczekiwania.

Niestety trzeba się bardzo uzbroić w ciepliwość.

Odpowiedz
0 Lajków
zniecierpliwion
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
21-07-2021
Wiadomość 11 z 14 (3 919 wyświetleń)

Decyzje kredytowe podejmujemy tak szybko jak jest to możliwe. Jednak każdy wniosek jest inny i wymaga indywidualnej oceny. Czasami wszystko jest jak należy, a czasem prosimy o dodatkowe dokumenty. To wszystko ma wpływ na czas oczekiwania.

Tutaj, na Społeczności nie mamy dostępu do waszych wniosków. Mimo szczerych chęci, niczego nie możemy sprawdzić. Dlatego najlepiej, żebyście pozostawali w kontakcie ze specjalistami, u których kompletowaliście dokumenty. Powinni informować Was o wszystkim na bieżąco. Status wniosku można też sprawdzić samodzielnie, na naszej stronie: https://forms.ingbank.pl/INGeWniosekWormsExt/WizardWfB.aspx?path=T3_MI-EndUserWormsExt-CAWK-STR&bank... Ważne, żeby znać swój numer wniosku.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
ElżbietaG
Moderator
Moderator icon
116
17
14-12-2020
Wiadomość 12 z 14 (3 813 wyświetleń)

Pośrednik mówi, że nic się nie dzieje co ja rozumiem że wniosku nikt na oczy nie widział, o nic pyta, bo skoro nie widział to logiczne. Także fizycznie czeka, ale czeka już 33 dni robocze. Końca nie widać.
Odpowiedz
0 Lajków
Katarzyna871
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
10
2
20-07-2021
Wiadomość 13 z 14 (3 779 wyświetleń)

Komplet dokumentów złożyłem początkiem maja i dalej czekam
Odpowiedz
0 Lajków
Sygit
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
02-07-2021
Wiadomość 14 z 14 (3 732 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy