07-05-2024 16:00
Dzień dobry,
Czy jest tu ktoś, kto może w jakikolwiek sposób pomóc określić, czy dotrzymam terminu wpisanego w umowie przedwstępnej?
Wniosek kredytowy złożony ok. 20. marca.
2. kwietnia przyszedł mail, że wniosek trafił do analizy. Cały czas jest na etapie 2/6.
Żadnej dodatkowej dokumentacji po drodze nie trzeba było uzupełniać, operat szacunkowy sporządzony i dostarczony błyskawicznie we własnym zakresie.
Kwota kredytu bardzo niska jak na kredyty hipoteczne, ocena w BIK 'doskonała' (ING składał zapytanie w BIK 13. kwietnia).
Zatrudnienie w tym samym miejscu od ponad 10 lat, umowa na czas nieokreślony.
W umowie przedwstępnej mam wpisane, że kupię mieszkanie do 15. czerwca i coraz bardziej zaczynam się stresować, tym bardziej że mój doradca kredytowy mówi tylko, że no... są duże kolejki i dlatego tyle to trwa. I żeby być spokojnym.
Pozdrawiam.
07-05-2024 20:33
Ja zlozylem wniosek 15marca. No i tez cisza. Platforma zakorkowana - taka odpowiedz banku. Tez caly czas na etapie 2/6. A od pare dni w ogole nie moge sprawdzic wniosek w Moim ING. Pisze ze nie pobrano danych. No i co to znaczy nie wiadomo....
08-05-2024 10:18
W sprawie wniosku prosimy kontaktować się z doradcą, u którego wniosek był składany.
11-05-2024 11:55
Dostałem dziś decyzję, cóż za miły sobotni poranek.
Krok 2/6 zmienił się od razu na 6/6.
11-05-2024 12:33
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 5 | |
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 |