17-11-2021 18:24
Witam
Chciałbym zapytać osób, które w ostatnim czasie składały wnioski o kredyty hipoteczne - po jakim czasie otrzymaliście decyzję wstępną ?
Widzę różne wersje i tak się zastanawiam ile faktycznie trwa ten etap.
Pozdrawiam
18-11-2021 08:28 | Edytowano: 18-11-2021 08:29
u nas 11 października złożone dokumenty przez doradce, decyzja wstepna 4 listopada.
Aktualnie czekamy na decyzję końcową po dostarczeniu wczoraj podpisanej umowy deweloperkiej i też jestem ciekaw ile czasu trwa ten końcowy proces a nie ukrywam ze zależy nam na czasie
18-11-2021 21:06
19-11-2021 08:29
21-11-2021 16:44 | Edytowano: 21-11-2021 16:49
Nasz doradca kredytowy od razu po ostatecznej decyzji Nas umawiał na spotkanie.
24-11-2021 12:25
Teraz czas oczekiwania jest znacznie krótszy niż w okresie maj- sierpień. Ja złożyłam wniosek 23 lipca, decyzja wstępna była 13 września, a ostateczna chyba 7 października. Wniosek złożony wraz z własną wyceną. Po decyzji wstepnej musiałam dostarczyć jedynie umowę (w moim przypadku Deweloperską), w między czasie okazało się, że w akcie jest literówka wiec była podmiana aktu i finalna deycjza pozytywna 7 października. Kredyt mama na siebie, umowa o prace na czas nieokreslony. Umówienie spotkania w dogodnym dla nas terminie i placówce, ale wybralismy siedzibę głowną na Malczewskiego w Warszawie, bo tutaj jest głowna też placówka od kredytów hipotecznych, a chciałam miec pewnosc ze na moje pytania odpowie ktoś kto ma wiedzę o kredytach a nie zwykły pracownik placówki
Dzień dobry,
wejście do saloniku dla użytkownika Platynowej karty kredytowej Mastercard (4 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD) oraz osób towarzyszących (2 bezpłatne, każde kolejne wejście 32 USD z
Dzień dobry,
w tej chwili nie wyszukasz i nie opłacisz parkingów w Gdyni. Jeśli chcesz parkować w tym mieście, skorzystaj z tradycyjnego parkomatu. W pozostałych miastach nasza usługa działa prawidłowo
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
14 | |
10 | |
7 | |
5 | |
5 |