29-07-2022 09:01
Witam,
proszę o informację od kiedy będzie możliwość złożenia wniosku o Zawieszenie spłaty kredytu.
Według ustawy powinna być taka możliwość od dzisiaj od północy.
Niestety od ponad godziny nie można wyświetlić żadnych formularzy ani skontaktować się z konsultantem.
Jest to świadome działanie banku czy nikt się nie spodziewał mimo zapowiedzi medialnych że będzie spore zainteresowanie wnioskami?
Pozdrawiam
Paweł
29-07-2022 09:43
Wielu klientów obecnie próbuje złożyć wniosek o zawieszenie spłaty. W związku z tym mogą pojawić się spowolnienia. Robimy co w naszej mocy, aby każdy mógł złożyć wniosek. Proszę, spróbuj ponownie za chwilę.
29-07-2022 09:49
To było pewne że system się zwiesi na początku. Klientów ING masz od groma a złożyć chce pewnie 95% z nich ( tych 5% nie zrozumiem
) więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na konsultanta bym nie liczył
Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie
... 21-05-2026W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".
Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr
... 20-05-2026Ja zrobiłem PRINT SCRENA. Z racji tej, że spłaciłem w 5 lat - wszystko co szło na kredyt zapisałem w excelu (pobrałem z historii).
Natomiast dziwi mnie, ze wchodząc w Usługi - Produkty zamknięte - mo
... 20-05-2026