Odpowiedz

Wnioskowanie o "wakacje" - zmiana

Ze stron ING poswieconych zawieszeniu splaty kredytu hipotecznego w ramach "wakacji kredytowych" zniknely kuriozalne zapisy odnosnie utrudnionej procedury wnioskowania. Wydaje sie, ze uwagi UOKiK odniosly skutek.

onlyoneme
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
99
56
14-07-2022
Wiadomość 1 z 6 (4 982 wyświetleń)

Re.: Wnioskowanie o "wakacje" - zmiana

oby Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
Weisschwartz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
6
13-07-2017
Wiadomość 2 z 6 (4 901 wyświetleń)

Czyli jak mamy rozumieć czy do zawieszenia każdej raty musi być osobny wniosek czy też można złożyć jeden na zawieszenie w danym roku  wskazując miesiące zawieszenia spłaty raty kredytu ?

Odpowiedz
0 Lajków
KH
KH
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-07-2022
Wiadomość 3 z 6 (4 803 wyświetleń)

Ustawa jest tu jednoznaczna - moze byc jeden wniosek na wiele okresow. ING przestalo sygnalizowac, ze ma na ten temat wlasne zdanie.

Co jednak zaproponuje w ramach procedury wnioskowania zintegrowanej z bankowoscia elektroniczna, okaze sie zapewne jutro.

onlyoneme
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
99
56
14-07-2022
Wiadomość 4 z 6 (4 787 wyświetleń)

Re: Wnioskowanie o "wakacje" - zmiana

Możliwość złożenia wniosku będzie od 29 lipca. W tym czasie informacje na naszej stronie są aktualizowane na bieżąco. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
551
123
04-09-2015
Wiadomość 5 z 6 (4 758 wyświetleń)

Re: Wnioskowanie o "wakacje" - zmiana

[ Edytowane ]
Ja akurat wolę osobny wniosek na każdy okres zeby składać sobie je na bieżąco, bo teraz nie wybrałem który miesiąc z przyszłego roku zawiesić, no ale jak wszystko to zależy od indywidualnej sytuacji.
Odpowiedz
0 Lajków
robh
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
1
20-07-2022
Wiadomość 6 z 6 (4 598 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Problem ze stroną logowania

Dokładnie mam to samo. Trochę dziwne, wcześniej nic takiego się nie działo. Rozumiem, że ewentualnie mogą się tłumaczyć, że aplikacja na betach nie działa prawidłowo, ale ŻEBY w przeglądarce nie można

...

26-02-2025
Re.: Problem ze stroną logowania

Na iPhonie żana opcja logowania przez przeglądarkę mobilną nie działa. Tak jak powyżej - biała strona pod adresem login.ingbank.pl. Sprawdzone przeglądarki: Chrome 133.0.6943.120 zarówno normalnie jak...

26-02-2025
Re.: Problem z logowaniem na iOS 18.4 developer beta

Tak jak piszą inni, aplikacja bankowa jest kompletnie bezużyteczna - na developer beta, jak i na public beta. To nie pierwsza, ani druga, ani nawet dziesiąta beta, której używam, a taki problem z Moje...

25-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy