Kredyty hipoteczne

Odpowiedz

Brak możliwości złożenia wniosku o wakacje kredytowe.

Witam,

proszę o informację od kiedy będzie możliwość złożenia wniosku o Zawieszenie spłaty kredytu.

Według ustawy powinna być taka możliwość od dzisiaj od północy.

Niestety od ponad godziny nie można wyświetlić żadnych formularzy ani skontaktować się z konsultantem.

Jest to świadome działanie banku czy nikt się nie spodziewał mimo zapowiedzi medialnych że będzie spore zainteresowanie wnioskami? 

Pozdrawiam

Paweł

Odpowiedz
0 Lajków
PawelWe
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
29-07-2022
Wiadomość 1 z 3 (2 948 wyświetleń)

Re: Brak możliwości złożenia wniosku o wakacje kredytowe.

Wielu klientów obecnie próbuje złożyć wniosek o zawieszenie spłaty. W związku z tym mogą pojawić się spowolnienia. Robimy co w naszej mocy, aby każdy mógł złożyć wniosek. Proszę, spróbuj ponownie za chwilę.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 3 (2 869 wyświetleń)

Re.: Brak możliwości złożenia wniosku o wakacje kredytowe.

To było pewne że system się zwiesi na początku. Klientów ING masz od groma a złożyć chce pewnie 95% z nich ( tych 5% nie zrozumiem Emotikon: Szczęśliwy ) więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Na konsultanta bym nie liczył

Odpowiedz
0 Lajków
Wojtek1980
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
2
21-07-2022
Wiadomość 3 z 3 (2 831 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: problem z aplikacja banku

Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.

08-11-2024

Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.

08-11-2024

Ja znów mam problem taki ze wpłaciłem środki na konto i ostatecznie nie mam ich na koncie

08-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy