13-10-2022 17:02
Cześć,
w dn. 11.10 status mojego wniosku zmienił się na: Przyznaliśmy Ci kredyt hipoteczny.
Twój specjalista skontaktuje się z Tobą. Będziesz mógł umówić się na podpisanie umowy.
Kontaktowłam się wczoraj z moim doradcą. U niego status jest wciąż oczekuje na decyzję ostateczną.
Czy ktoś miał podobną sytuację? Ile mam czekać na otrzymanie maila lub/i sms z decyzją?
Minęły dwa dni a ja dalej nie wiem nic nowego. :/
14-10-2022 17:08
W tej sytuacji to Twój specjalista, u którego składałaś wniosek powinien to dla Ciebie wyjaśnić. Przez naszą społeczność nie mamy dostępu do danych w naszych systemach. Standardowo status wniosku możesz sprawdzić na naszej stronie https://forms.ing.pl/DETeWniosekWormsExt/wizardwfb.aspx?path=T3_MI-EndUserWormsExt-CAWK-STR_PRED&ban... Jeżeli na tej stronie widzisz inny status niż Twój specjalista, to powinien on to dla Ciebie wyjaśnić.
Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
13-11-2024Dziękujemy za opinie, przekazaliśmy to do odpowiedniego działu.
13-11-2024