26-01-2021 18:51
Dzień dobry,
Z pomocą doradcy, na początku listopada 2020, złożyłem w Państwa banku wniosek o kredyt hipoteczny. Aktualnie wniosek ma status podejmujemy decyzję. W styczniu zostałem poproszony przez bank o podesłanie dodatkowych dokumentów co niezwłocznie uczyniłem. Niestety z jakiegoś niezrozumiałego powodu dokumenty, które dostarczyłem (ponad 1.5 tygodnia temu) nie trafiły do analityka. Mój doradca, twierdzi, że dokumenty cały czas są skanowane. Termin umowy przedwstępnej zawartej z deweloperem kończy się 31.01.21. Jej warunki nie zostaną dotrzymane przez Państwa opieszałość. Proszę o pomoc i pilne wyjaśnienie tej sprawy.
Pozdrawiam,
26-01-2021 18:54
27-01-2021 19:16
@bzium Decyzję kredytową podejmujemy w ciągu 21 dni od dostarczenia kompletu dokumentów. Jeśli w styczniu poprosiliśmy Cię o dodatkowe dokumenty, czas decyzji ostatecznej liczymy od dnia, w którym je do nas dostarczyłeś.
Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?
Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki
... 11-03-2026Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po
... 11-03-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 2 | |
| 1 |